Yenişehir Belediyesinden engelli bireylere tekerlekli sandalye

Yenişehir Belediyesinden engelli bireylere tekerlekli sandalye

Yenişehir Belediyesinden engelli bireylere tekerlekli sandalye
Yenişehir Belediyesinden engelli bireylere tekerlekli sandalye

Yenişehir Belediyesi engelli bireylerden gelen tekerlekli sandalye taleplerine sessiz kalmadı. Başkan Abdullah Özyiğit, talepte bulunan engelli vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret ederek, tekerlekli sandalyeleri bizzat teslim etti. Başkan Özyiğit, “Yenişehir ailesi büyük bir aile ve bu büyük ailenin dayanışması artarak devam edecektir” dedi.

Yenişehir Belediyesi engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Hayata geçirdiği projelerle kültür, sanat ve spor alanında engelleri ortadan kaldıran Yenişehir Belediyesi sosyal yaşamda da engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor. Engelli bireylerler tarafından Yenişehir Halk Masasına ulaşan tekerlekli sandalye talepleri kısa sürede karşılandı. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tekerlekli sandalyeleri talepte bulunan engelli vatandaşlara teslim ederek, vatandaşların diğer talep ve önerilerini de dinledi.

“Bize ulaşan hiçbir talebi cevapsız bırakmıyoruz.”

Başkan Özyiğit, yaptığı açıklamada engelli bireylerin taleplerini ekstra bir çabayla yerine getirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:“Vatandaşlarımızdan tekerlekli sandalye talebi Yenişehir Halk Masasına ulaştı. Bu konuda Yenişehir Yaşam Gönüllülerimiz bir çalışma yaptılar ve tedarik ettiğimiz 4 adet sandalyeli engelli vatandaşlarımıza ulaştırdık. Şuanda da yaşlı bir vatandaşımıza sandalyesini teslim ettik. Yenişehir’de her alanda engelli bireylerimizin yaşamını kolaylaştırıyoruz. Bize ulaşan hiçbir talebi cevapsız bırakmıyoruz. Hele ki bu talep engelli bireylerden geliyorsa ekstra bir çabayla isteklerini yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimizin neye ihtiyacı olursa olsun biz o ihtiyacın karşılanması noktasında özveriyle çalışıyoruz.  Tabi ki Yenişehir ailesi büyük bir aile ve bu büyük ailenin dayanışması artarak devam edecek.”

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelli bireyler de mutluluklarını dile getirerek, Yenişehir Belediyesine teşekkür etti.