KADINLARA ULAŞACAK ÇİÇEKLER, KADINLARIN ELİNDE GÜZELLEŞTİ

KADINLARA ULAŞACAK ÇİÇEKLER, KADINLARIN ELİNDE GÜZELLEŞTİ

KADINLARA ULAŞACAK ÇİÇEKLER, KADINLARIN ELİNDE GÜZELLEŞTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde kentin çeşitli noktalarındaki kadınlara hediye edilecek çiçekler, Mersinden Koop Kadın Kooperatifi bünyesinde çalışmalar yürüten kadınların elinden çıktı. 5 bin civarındaki çiçeğin hazırlanması sürecine Mersinden Koop Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer de katıldı.

Kadınlara hediye edilecek çiçeklerin yine kadın emeğiyle güzelleştiğini belirten Meral Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinden Koop Kadın Kooperatifi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla succulent çiçek talep etti. Kadınlarımız da burada Büyükşehir Belediyesi için çiçekleri özenle hazırlıyor” dedi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde kadınlara hediye edilecek çiçekler, Mersinden Koop Kadın Kooperatifi bünyesinde çalışmalar yürüten kadınların emeğiyle hazırlandı. 5 bin civarındaki çiçeğin hazırlanması sürecine Mersinden Koop Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer de katıldı.

Kadınlara hediye edilecek çiçeklerin yine kadın emeğiyle güzelleştiğini belirten Meral Seçer, “Kadınlarımız burada Büyükşehir Belediyesi için çiçekleri özenle hazırlıyor” dedi.

Mersinden Koop Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, kooperatifin kurucu ortakları ve kooperatif bünyesinde faaliyet gösteren 20 kadın, Büyükşehir Belediyesi’nin fidanlığında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarındaki kadınlara hediye edilecek 5 bin civarındaki çiçeği özenle hazırladı.

“Birçok kadına ulaşacak olan çiçekler, kadınların emeğiyle güzelleşti”

Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, kentin farklı noktalarında birçok kadına ulaşacak olan çiçeklerin kadınların emeğiyle güzelleştiğini belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinden Kadın Kooperatifi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla succulent çiçek talep etti. Kadınlarımız da burada Büyükşehir Belediyesi için çiçekleri özenle hazırlıyorlar” dedi.

20 kadın, çiçekleri özenle süsleyip, 8 Mart’a hazır hale getirdi

Para Ağacı, Tesbih Çiçeği, Şans Çiçeği gibi succulent türlerinin yer aldığı 5 bin civarındaki saksıyı özenle süsleyip, hazırlayan 20 kadın, çiçeklere son dokunuşu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” mesajının yer aldığı kartı saksılara iliştirerek yaptı ve çiçekleri 8 Mart’a hazır hale getirdi.

Kadınlar, çiçek yetiştiriciliği alanındaki eğitimlerini tamamlamıştı

Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin “Kadın Üreticilerin Plastik Örtülü Seralarda Çiçek Yetiştiriciliğini Destekleme Projesi” kapsamında çalışmalar yürüten 20 kadın, Büyükşehir Belediyesi ile İŞKUR işbirliğinde “Bahçecilik Alanı Bahçe Bakımı ve Peyzaj Projesi” ile çiçek yetiştiriciliği alanında verilen eğitimleri tamamlamıştı.