MERDEF 12 Kasım’da açılıyor

MERDEF 12 Kasım’da açılıyor

MERDEF 12 Kasım’da açılıyor

Mersin Dernekler Federasyonu’nun resmi açılışı 12 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

MERDEF (Mersin Dernekler Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kırboğa, yaptığı açıklamada “Bu büyük açılışa tüm dostlarımız, siyasi, sivil toplum örgütleri ve halkımız davetlidir” dedi.

MERDEF’in, Mersin’de faaliyet gösteren farklı şehirlere ait 22 dernekten oluştuğuna dikkat çeken Başkan Kırboğa, şunları söyledi:

Devletimizin, milletimizin yanında olan, bayrak hassasiyeti taşıyan her derneğe kapımız açık. İleriki dönemlerde 22 olan sayımızı daha artıracak ve federasyonumuzun gücüne güç katacağız. 12 Kasım’daki resmi açılışımızdan sonra Mersin’i yöneten, kentimize yön veren siyaset, bürokrat, iş dünyasından isimlerle bir yemekte bir araya gelerek federasyonumuzun yol haritasıyla ilgili açıklamalarda bulunacağız.

Kırboğa, 23 yıldan beri Bitlis Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatarak, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 23 yıl içinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden edindiğimiz tecrübemizi bu kez Mersin Dernekler Federasyonumuz için de değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak İlkhavadis