Mersin'de Acı Bekleyiş Devam Ediyor

Denizde kaybolan 2 bekçi için havadan ve karadan başlatılan arama çalışmaları sürüyor...

Mersin'de Acı Bekleyiş Devam Ediyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde avlanmak için kayıkla denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Ömer Özer ve Oktay Avcı isimli 2 bekçi için başlatılan arama çalışmaları karadan, denizden ve havadan devam ediyor.

Kayıkla Cumartesi günü sabah saatlerinde açıldıkları denizde kaybolan 2 mahalle bekçisini arama çalışmaları devam ediyor. Çaok sayıda ekibin katıldığı arama çalışmalarından halen olumlu bir sonuç alınamadığı sadece 2 bekçinin kullandığı balık ağına rastlanıldığı ifade edildi. Öte yandan Tarsus ilçe kaymakamı Kadir Sertel Otçu da aramaların sürdüğü bölgeye giderek bilgi aldı.

Bilindiği gibi Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Ömer Özer ve Oktay Avcı adlı mahalle bekçileri, dün (Cumartesi) sabah saat 06.30 sıralarında Berdan Nehri'nin Kulak Mahallesi'nde denize döküldüğü bölgede avlanmak için kayıkla denize açılmış bir daha kendilerinden haber alınamamıştı. Kıyıda kalan diğer bekçinin haber vermesi sonrası jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı. Başlatılan çalışmanın halen devam ettiği bildirildi.